Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin 2017/2018

Vsi učenci OŠ Ljudski vrt so uporabniki učbeniškega sklada. Kdo ne želi izposoje učbenikov iz učbeniškega sklada, naj se oglasi v šolski knjižnici in to sporoči skrbnici učbeniškega sklada Editi Čelofiga. Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna.

Učbeniške komplete za novo šolsko leto si bodo učenci izposodili v času od 19. 6. do 23. 6. 2017 oziroma prvi teden v septembru.

Učenci se v izposojene učbenike podpišejo, da se v primeru izgube učbenika ve, komu ta učbenik pripada. Učbenike morajo zaviti, priporočamo zavijanje v odstranljive ovitke ali v prozorno samolepilno folijo tako, da se učbeniki ne poškodujejo. Na vse učbenike nalepijo nalepke z imenom in priimkom.

Ob koncu šolskega leta morajo učenci učbenike vrniti šoli. Če bodo le-ti poškodovani, uničeni ali izgubljeni, bodo morali zanje v skladu z 10. členom Pravilnika o učbeniških skladih plačati odškodnino.

Delovne zvezke, delovne učbenike in šolske potrebščine kupijo starši sami (razen staršev učencev, ki bodo v šolskem letu 2017/2018 obiskovali 1. razred. Prvošolci bodo brezplačen komplet samostojnih delovnih zvezkov prejeli septembra v šoli, starši kupite le šolske potrebščine.

Seznam_učbenikov_in_delovnih_zvezkov_2017_2018

Edita Čelofiga, knjižničarka

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost